Rad općinske uprave

Općinski načelnik Općine Pitomača raspisuje Javni natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2018./2019.

Poziv na Edukaciju za turističke interpretatore za selektivne oblike turizma – kulturni turizam i ekoturizam

Jučer navečer u prostorijama Općine Pitomača održana je 10. sjednica Općinskog vijeća, na kojoj su prisutni vijećnici razmotrili i prihvatili polugodišnje izvještaje o izvršenju Proračuna Općine Pitomača i financijskih izvještaja općinskih proračunskih korisnika (Dječji vrtić Potočnica, Knjižnica i čitaonica Pitomača, Centar za kulturu Drago Britvić) za 2018. godinu.

Saborski zastupnici Josip Đakić i Vesna Bedeković, pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac, virovitičko-podravski župan Igor Andrović sa svojim zamjenicima, Marijom Klementom i Darkom Žužakom, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sa zamjenikom Damirom Marenićem, kao i načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić te direktor Poduzetničkog inkubatora Virovitica Bojan Mijok, obišli su radove na obnovi rodne kuće Petra Preradovića u Pitomači, koja će u budućnosti biti Memorijalni muzej Petra Preradovića. Radove izvodi tvrtka Bistra d.o.o. iz Đurđevca, a njihova vrijednost je 5.627.281,38 kuna.

Institut za javne financije predstavio je 2. srpnja 2018. godine rezultate najnovijeg ciklusa istraživanja transparentnosti proračuna žaupnija, gradova i općina.
  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Knjižnica i čitaonica Pitomača: ...

Knjižnica i čitaonica Pitomača: ...

Radionice pjevanja i plesanja

Svaki ponedjeljak s početkom u ...

Radionice pjevanja i plesanja

Svaki ponedjeljak s početkom u ...

Knjižnica i čitaonica Pitomača: ...

Knjižnica i čitaonica Pitomača: ...