Sportske vijesti


Na križničkoj Grabi održan je 2. kup ŠRK „Križnica“ udicom na plovak. Na natjecanju je sudjelovalo 20 natjecatelja iz četiri županije, Virovitičko-podravske, Koprivničko-križevačke, Međimurske i Varaždinske županije.

Prvo mjesto uvjerljivo je osvojio Darko Begović s ulovljenih čak 9,020 kilograma, iza njega plasirao se Goran Novak sa 6,350 kilograma te na treće mjesto Željko Salaj s 5,810 kilograma.

Predsjednik ŠRK Križnica na početku je pozdravio sve prisutne, zahvalio se na odazivu i svima poželio dobar ulov. Odlični rezultati nisu izostali jer se križnička Graba pokazala kao odlična „natjecateljska voda“ što su potvrdili i gosti. Rezultati pokazuju kako su domaćini iskoristili domaći teren te su među prvom četvoricom čak trojica bili iz ZŠRK Općine Pitomača.

Uz medalje i simbolične nagrade za drugo i treće mjesto, za prvo mjesto nagrada je bila i ribički štap.

(www.icv.hr, ml; foto: S. Čerepinko)Na tradicionalnom nogometnom turniru "Zdravko Pankas" Kladare 2018. odigrane su polufinalne utakmice:

NK "COATIA" GRABROVNICA - NK PODRAVSKE SESVETE  1:1 ( na penale 4:5)
NK "KLADARE" - NK "PITOMAČA"  2:4


Završnica turnira igrati će se u srijedu, na Veliku Gospu 15.08.2018.

16,00 sati UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO: NK "COATIA" GRABROVNICA - NK "KLADARE"
18,00 sati UTAKMICA ZA PRVO MJESTO NK "PODRAVSKE SESVETE" - NK "PITOMAČA"


Pozivamo sve navijače i ljubitelje nogometa da u srijedu dođu u Kladare i podrže svoje nogometaše.

PAULA RAKIJAŠIĆ VICEPRVAKINJA BALKANA U20

Hrvatska juniorska reprezentativka i članica ATLETSKOG KLUBA VIROVITICA Paula Rakijašić vratila se sa prvenstva Balkana U20 koje se održavalo 21. i 22. 06. 2018. u Istanbulu (Turska) sa srebrnom medaljom.

Paula je na odlasku u Istanbul imala prijavljeno treće vrijeme na 1500 m, te je opravdala izbor izbornika Dragutina Palčića osvojivši srebro.

Paulin uspjeh time je veći što je za hrvatsku reprezentaciju jedina osvojila medalju u trkačkim disciplinama. Ostale 3 osvojene medalje su iz tehničkih disciplina.
Inače hrvatski reprezentativci na ovom natjecanju osvojili su ukupno 4 medalje.

Paula je uz spomenutu utrku na 1500m trčala i štafetnu utrku 4 x 400m u kojoj je s kolegicama iz reprezentacije zauzela 5.mjesto.Ženskom rukometnom klubu Pitomača odobrena su sredstva u iznosu od 47.262,50 kuna za Rukometnu igraonicu.

Ovaj hvalevrijedan projekt zajedno su izradili tvrtka DRAFT d.o.o. i ženski rukometni klub „Pitomača“.

Kroz igraonicu će proći sveukupno 80 djece kojima će se omogućiti razvijanje motoričkih vještina i zadovoljavanje potrebe za igrom.Na 14. Pitomačkoj biciklijadi, koja je održana u sklopu proslave Dana općine Pitomače Vidova, i ove godine okupilo se oko 500 biciklista. Organizator ove tradicionalne biciklijade je Rekreacijsko društvo “Zeleno srce”, a sponzori Općina Pitomača, Pro-ping i Zagrebačka banka. Brojni biciklisti obišli su gotovo sva mjesta i ljepote općine Pitomača i to u 3 rute različite težine: Zelenoj dugoj 25 kilometara po asfaltu, Plavoj dugoj 30 kilometara po asfaltu i makadamu te Crvenoj dugoj 40 kilometara koja se protezala Bilogorom i cca 400 metara visinske razlike.
(www.icv.hr, ml; foto: FotoBegović)

Proteklog vikenda u organizaciji Humanitarne udruge “Podravsko sunce” na igralištu nogometnog kluba “Pitomača” održan je humanitarni turnir u malom nogometu.
Prijavilo se sedam ekipa, a nakon odigravanja turnira poredak je sljedeći:

1. Caffe bar “Kod Ivice”
2. DVD Kladare
3. Otrovi
4. Peti As

Osim ovih ekipa koje su odigrale polufinalne utakmice igrali su Veterani-Pitomača, ekipa Dinjevac i Vikend sportaši.

Ovim turnirom prikupljeno je 2.100,00 kuna koje idu za pomoć pri kupnji medicinskih aparata u ambulantu Pitomača.

Za pobjedničku momčad Caffe bar “Kod Ivice” su igrali: Ivan Presečan, Davor Kovač, Matija Tukać, Marijan Mikec, Tihomir Tenjeri, Saša Štefanić, Hrvoje Filipović, Matija Veličan, Goran Bosilkovski. Voditelj ekipe Ivica Hasnić.

(www.icv.hr, mš, foto: FotoBegović)
U subotu 30.06.2018. Humanitarna udruga "Podravsko sunce" organizira tradicionalni humanitarni turnir u malom nogometu na travi na stadionu NK "Pitomača", a turnir počinje u 10,30 sati.

Pozivamo sve ekipe da se prijave u subotu 30.06.2018.  do 10,00 sati.

Za polufinaliste su osigurani pehari, a za sve sudionike zakuska i piće.
Kotizacija koja iznosi 300 kuna po ekipi kao i prošlih godina ići će za kupnju medicinskih aparata koji će biti smješteni u ambulanti Pitomača.
  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Memorijalni turnir ˝Zdravko ...

U nedjelju 12.08.2018. u ...

Memorijalni turnir ˝Zdravko ...

U nedjelju 12.08.2018. u ...