Sportske vijesti


Rukometašice ŽRK Pitomača nastavile su s uvjerljivim pobjedama u pripremnim  utakmicama za nastup u 3. HRL sjever. U rano subotnje poslijepodne, u Ludbregu su sa uvjerljivih 49:29 (24:17) savladale svoje domaćine, rukometašice ŽRK Ludbreg.

Rukometašice ŽRK Pitomača i u svojoj trećoj pripremnoj utakmici za nastup u 3. HRL sjever,odigranoj u petak navečer u pitomačkoj školsko-sportskoj dvorani, uvjerljivo su pobijedilesvoje protivnice, rukometašice ŽRK Mikleuš, rezultatom 46:20 (25:10).

U sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači danas (srijeda), u 20 sati, odigrat će se utakmica poluzavršnice županijskog kupa za rukometašice.


U subotu su u Pitomači, u pripremnoj utakmici za prvenstveno natjecanje u 3. HRL sjever, gostovale rukometašice ŽRK Ludbreg, članice istog ranga natjecanja. Domaće rukometašice, kao i nekoliko dana ranije u kup utakmici protiv ŽRK Orahovica, upisale su uvjerljivu pobjedu rezultatom 44:27 (25:11).

Športsko ribolovni klub „Šaran“ iz Pitomače pobjednik je općinske lige ZŠRK Pitomača. Ovog je vikenda završilo 5. kolo općinske lige čiji je domaćin bio ŠRK „Smuđ“ Križnica, a natjecalo se na „Grabi“ u Križnici.

U prvoj službenoj utakmici odigranoj nakon odustajanja od natjecanja u 1. HRL, rukometašice ŽRK Pitomača, u utakmici polufinala Županijskog rukometnog kupa, kao domaćini, savladale su rukometašice ŽRK Orahovica, članice 3. HRL istok, sa visokih 43:17 (23:5).


U ponedjeljak 10.09.2018. u organizaciji Sportske zajednice općine Pitomača obilježen je Hrvatski olimpijski dan.
  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Knjižnica i čitaonica Pitomača: ...

Knjižnica i čitaonica Pitomača: ...

Radionice pjevanja i plesanja

Svaki ponedjeljak s početkom u ...

Radionice pjevanja i plesanja

Svaki ponedjeljak s početkom u ...

Knjižnica i čitaonica Pitomača: ...

Knjižnica i čitaonica Pitomača: ...