Vijesti

Varaždinski biskup Josip Mrzljak zajedno sa župnikom župe Kozarevac Davorom Šumandlom, predvodio je misno slavlje u crkvi sv.Florijana u Grabrovnici. Pred punom crkvom, biskupa Mrzljaka su prigodnim programom pozdravili mladi Grabrovničani.

Dana 27. ožujka 2014. godine u konferencijskoj sali Općine Pitomača održano je osposobljavanje – edukacija Stožera zaštite i spašavanja i Vatrogasnog zapovjedništva Općine Pitomača i Općine Špišić Bukovica.

Inicijator provođenja akcije upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica je bila Općina Pitomača u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina. Općina Pitomača pokrenula je akciju potaknuta bolešću dvanaestogodišnje djevojčice Lorene Šegrc, učenice šestoga razreda osnovne škole Petra Preradovića iz Pitomače, oboljele od akutne leukemije, kojoj su transplatirane matične stanice spasile život.

Edukacija i predavanje za poljoprivrednike o višestrukoj sukladnosti, integriranoj proizvodnji, podnošenju zahtjeva za poticaj za 2014. godinu te predstavljanje hibrida, bile su teme predavanja Savjetodavne službe.  Predavači u  dvorani za konferencije u Općini Pitomača bili su dipl.ing. Marijan Lincmajer te dipl.ing. Mario Čevizović.

Delegacija Općine Pitomača na čelu sa načelnikom  Željkom Grgačićem, 19.ožujka na sam dan rođenja Petra Preradovića, posjetila je pjesnikov grob na Mirogoju te položila cvijeće i vijenac.

Stručni savjet glazbenog festivala „Pjesme Podravine i Podravlja“  u sastavu: Branko Uvodić, Željen Klašterka, Željko Kovačić, Branko Meglajec, Hrvoje Hegedušić, Ksenija Erker, Siniša Leopold, Vesna Bedeković i Zlatko Turkalj, u četvrtak je u restoranu Zlatni Klas u Otrovancu, preslušao i ocijenio sve pjesme pristigle na ovogodišnji natječaj.

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

ADVENT U PITOMAČI

Advent u Pitomači - Program

Tradicionalni zimski malonogometni ...

Tradicionalni zimski malonogometni ...

Slikarske radionice

Slikarske radionice: svake srijede ...

ADVENT U PITOMAČI

Advent u Pitomači - Program

Tradicionalni zimski malonogometni ...

Tradicionalni zimski malonogometni ...

Slikarske radionice

Slikarske radionice: svake srijede ...

Tko je online

Imamo 30 gostiju i nema članova online