Vijesti

Savjetodavna služba i Mjesni odbor Velika Črešnjevica pozivaju poljoprivrednike na edukaciju i predavanje sa slijedećim temama: Višestruka sukladnost i Integrirana proizvodnja, predavač: dipl.ing. Marijan Lincmajer, te predstavljanje hibrida, predavač: dipl,ing. Mario Čevizović.

Skela “Križnica” od jutros ponovno plovi za prekodravsko naselje Križnica po zadanom rasporedu. Zbog visokog vodostaja rijeke Drave, skela nije plovila od prošlog četvrtka. Vodostaj rijeke Drave je u padu, a skelari su izvijestili načelnika Općine Pitomača Željka Grgačića da je do najvećeg pada došlo noćas, kada se Drava „spustila“ gotovo za metar.

Hrvatska turistička zajednica nastavlja sa dodjeljivanjem bespovratnih sredstava programima na turistički nerazvijenim područjima (pretežiti dio kontinentalne Hrvatske i dalmatinska zagora) s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranja prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

Neke Hrvatske regije i mjesta uz rijeke trpe veliku štetu zbog poplava koje se ovih dana događaju.

Turistička zajednica Općine Pitomača u četvrtak, 13. veljače, organizira radionicu vezanu uz izradu Plana razvoja turizma općine.

Rekreacijsko društvo Zeleno srce iz Pitomače poziva članove i zainteresirane mještane na redovnu godišnju skupštinu. Skupština će se održati u petak 28. veljače u 19 sati u restoranu Zlatni klas u Otrovancu. 

  • Najnovije vijesti
  • Najčitanije vijesti

Radionice pjevanja i plesanja

Svaki ponedjeljak s početkom u ...

Radionice pjevanja i plesanja

Svaki ponedjeljak s početkom u ...

Tko je online

Imamo 38 gostiju i nema članova online