Vijesti

Općinski načelnik Željko Grgačić primio je svjetlo od članova Odreda izviđača “Bilogorci” iz Sedlarice.

Hrvatska poljoprivredno šumarska-savjetodavna služba virovitičko-podravska županije i Udruga vinogradara općine Pitomača pozivaju Vas na predavanje "Zlatna žutica vinove loze".


U petak 14.12.2018. u Osijeku je potpisan ugovor Ministarstva rada i mirovinskoga sustava s Općinom Pitomača u partnerstvu s Općinom Špišić Bukovicom ostvarenih prijavom u okviru otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.02.1.1.05 „Zaželi – Program zapošljavanja žena“ u sklopu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020.


U srijedu, 12.12.2018. godine s početkom u 19:00 h održano je završno događanje povodom obilježavanja 200. godišnjice rođenja Petra Preradovića „Petrov trag u zavičaju zmajskih stolova“

U utorak, 18. prosinca u u Dječjem vrtiću “Potočnica” (Trg kralja Tomislava 12/1, Pitomača) s početkom u 15.30h održati će se početna konferencija projekta „Igraonica sreće“.

U Virovitičko-podravsku županiju iduće godine dolazi devet vatrogasnih kamiona s potrebnom ukupne vrijednosti oko 10 milijuna kuna. Tako će dva vatrogasna kamiona stići u Suhopolje, a po jedan u Gornje Bazje, Kladare, Veliku Črešnjevicu, Turnašicu, Četekovac, Špišić Bukovici i Orahovicu.